Старши треньорът на Черно море - Илиан Илиев, остана със

...
Старши треньорът на Черно море - Илиан Илиев, остана със
Коментари Харесай

Илиан Илиев с атака към съдията: Някои не са готови да свирят на това ниво

Старши треньорът на Черно море - Илиан Илиев, остана със смесени усеща след нулевото тъждество против Септември София, само че имаше своите искания към някои от отсъжданията на съдиите.

„ Като се е получил еднакъв, би трябвало да го приемем. Първото полувреме имахме три чисти обстановки, не отбелязахме. Второто полувреме дузпата и две обстановки, които също изпуснахме. Съжалявам, за което, само че и с човек по-малко…Идеята ми в мача да пресираме високо, да не ги оставяме да играят, да ги принудим да ритат топката, което не е силата на Септември, успяхме да го създадем. След това при изгонването ни се трансформираха проектите, само че като цяло не сътвориха чисти обстановки, с изключение на тези разбърквания най-после. Но е част от играта да изпуснем дузпа и обстановки, и мачът да приключи наедно “.

„ Футболист с качествата на Сердюк, който даваше заостреност, даже надменност в офанзива, няма по какъв начин да намерим незабавно. Но пък другите би трябвало да поемат. Матиас пък може да поеме топката, да изведе състезател. Има млади момчета, които упражняват с нас. Ще се опитаме в придвижване да оправим нещата “.

„ Опитваха се. Ударите на Мади ги избави вратаря. Дузпата също, само че дали е извършил прелестно, е различен въпрос. Но аз мисля, че футболистите знаеха какво да вършат на терена и с 10, и с 11 души. Имаме в един мач нямаше някакви нерви, само че картоните бяха 7-8. Нашите съдии, някои от тях, не са подготвени да свирят на това равнище, изключително този през днешния ден. На мача на ЦСКА и Спартак пристигна едно момче с няколко мача в Първа лига в Хърватска и сподели по какъв начин се свири. Сигурно никой на стадиона не разбра, че има арбитър на мача. А тук – противоположното. Тук е раздробяване, червени картони, дали е червен картон може да се спори. Корнер за нас в продължението, страничният арбитър си затваря очите, аз отвръщам и получавам жълт картон, с който ще съм осъден за идващия мач. Един млад арбитър хърватин пристигна и им сподели по какъв начин се свири на младите. Трябва да схванат, че би трябвало да оказват помощ на футбола, а да не са основни настоящи лица. Главният арбитър през днешния ден желае във всеки мач да излезе, да се покаже. Ние не би трябвало да разберем, че е на мача. Както споделих, изнерви тимовете “, съобщи Илиев след дуела.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР