Старши треньорът на Черно море - Илиан Илиев, остана доволен

...
Старши треньорът на Черно море - Илиан Илиев, остана доволен
Коментари Харесай

Илиев: Трудна победа на тежък терен, искам Атанас Илиев да покаже на какво е способен

Старши треньорът на Черно море - Илиан Илиев, остана удовлетворен от успеха с минималното 1:0 като посетител на Пирин в Благоевград. Специалистът поздрави играчите си за сложния триумф, пристигнал на негостолюбив терен.

„ Влязохме по-добре в мача, създадохме много положения и считам, че можехме да го затворим по-рано. Пирин през второто полувреме се посъбудиха и започнаха да нападат. Ние трябваше по-бързо да обръщаме фланговете, когато отнемахме фланговете, само че закъснявахме и това ни попречи да вкараме гол. Опитахме, само че вратарят им беше на равнище “, стартира Илиев.

„ Важна е тази победа на сложен терен и сме удовлетворени. Иван Дюлгеров реагира на две обстановки добре – при удари с глава след подаване от корнер и от фаул. Но през днешния ден ми хареса експанзията през целия мач “.

Попитан по какъв начин би оценил играта на голмайстора Атанас Илиев, опитният експерт съобщи:

„ Предвид обстановката, нямаме варианти. Но той последователно би трябвало да влиза във форма. Една година действително не е играл. Работи добре, на тренировките също. Важно е да вкарва, да излиза на обстановки. С времето се надявам да си върне формата, която му знаем от предходните тимове “.

По мотив идната среща в идващия кръг, Илиев отговори:

„ Сега ни чака мач с сложен съперник с положителни футболисти. Ботев Пловдив с връщането на Тошко Неделев към този момент има някой, който да мисли футбол, не че преди нямаха. Не знам за какво ние играем по-сковано вкъщи. Всеки стъпва на погрешно, както ние го направихме с Берое. Но в този момент чакам да покажем друго лице “, съобщи Илиев след дуела.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР