Старши треньорът на Ботев Враца - Даниел Моралес, разкри какво

...
Старши треньорът на Ботев Враца - Даниел Моралес, разкри какво
Коментари Харесай

Моралес: Локо София ни възбуди за представянето днес

Старши треньорът на Ботев Враца - Даниел Моралес, разкри какво е въодушевило неговите играчи за днешния триумф над ЦСКА 1948. Наставникът показа, че вчерашното показване на Локомотив София против Септември с 9 души, е възбудило футболистите му и ги е предиздвикало да оставят душите си на терена.

" Благодаря за честитката. Локомотив София от през вчерашния ден ни възбуди, че тим с темперамент може да вземе точка или три. Тези момчета заслужават приветствие. Бихме тим, който е на трето място. Дисциплина, наслаждение на терена... ", стартира очевидно разчувстваният Моралес.

" Аз, когато пристигам на стадиона, защитата - Павката, ме пита какво съм сънувал. А то е идващия мач. Изобщо не беше елементарно. И ние имахме шансове, и те имаха ".

" Ще се развеселявам, в случай че се качим в горната група, само че за това би трябвало доста работа. Потенциалът се демонстрира на терена. Мисля по този начин, че би трябвало да играем най-хубавия мач против Спартак Варна. Ще играем с сменен тим, който е сменен при Херо. Да си оставим душата на терена ", приключи Моралес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР