Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Бруно Балтазар коментира равенството 1:1

...
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Бруно Балтазар коментира равенството 1:1
Коментари Харесай

Бруно Балтазар: Много разочароващо равенство

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Бруно Балтазар разяснява равенството 1:1 с Локомотив (Пловдив) в дербито от 24-ия кръг на еfbet Лига.
 Пловдивското дерби предложи късна драма, само че не излъчи победител Пловдивското дерби предложи късна драма, само че не излъчи победител
" Много разочароващо тъждество. Футболът не е почтен. Изпуснахме две точки и сме доста разочаровани, обяснението е мъчно. Щастливи сме, че дадохме всичко от себе си. Бяхме нападателни, играхме добре. Горд съм от играчите. Може би страстите взеха страна. Труден сезон е. Когато работим толкоз крепко, даже освен през днешния ден, само че през целия сезон, позволяваме липса на централизация за миг. Само един тим игра футбол през днешния ден. Тяхната тактика беше да играят с високи топки и да чакат втора топка. Не би трябвало да позволяваме такива голове ", стартира Балтазар.
29  Ботев (Пловдив) - Локомотив (Пловдив) II
" Трябва да приемем този урок. Това са млади играчи, вършат първи стъпки. Цялостно имаше голяма смяна в тима. Имайки поради опита и някои моменти, мога да кажа, че имахме липса на централизация. Те имат опитни играчи, това сподели своята дума, възползваха се. 

Дербитата постоянно са специфични. Имам този опит, изключително в Кипър. Атмосферата беше страхотна. Но отвън дуела, това, което направиха през вчерашния ден почитателите, беше феноменално. Този клуб е голям. Нямам самообладание да пренесем тази положителна страст на новия сезон. За жал, през днешния ден не успяхме да го създадем. Привържениците видяха тим, който е подготвен да се бори ", приключи той.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Владимир Иванов | Снимки: Борислав Цветанов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР