Старши треньорът на Борусия Дортмунд Един Терзич заяви, че очаква

...
Старши треньорът на Борусия Дортмунд Един Терзич заяви, че очаква
Коментари Харесай

Терзич: Искаме да подобрим значително представянето си

Старши треньорът на Борусия Дортмунд Един Терзич съобщи, че чака от тима по-добро показване при утрешното домакинство на Хайденхайм от третия кръг на Бундеслигата.

" Искаме да подобрим доста представянето си, в това число в отбрана. Момчетата бяха доста самокритични след срещата с Бохум. Сигурни сме ще ще покажем друго лице на следващия ден ", разяснява Терзич на конференцията преди дуела в петък вечер.

Попитан за трансферния прозорец за Борусия досега, Терзич отговори: " Доволен съм. Загубихме Джуд Белингам, само че привлякохме Феликс Нмеча, а Рафаел Герейро бе сменен от Рами Бенсебаини. Джуд и Рафа имаха огромна роля при попаденията ни през предишния сезон. Вярваме в Нмеча, а също и в Марсел Забицер. Рами Бенсебаини е измежду най-хубавите на позицията си в Бундеслигата. "

" Историята на Хайденхайм е неповторима. Започнаха с еуфория и направиха отличен мач против Хофенхайм. Показаха огромен кураж, а и са много мощни физически ", добави наставникът на Борусия Дортмунд във връзка бъдещия противник на отбора.

Терзич удостовери, че към момента има въпросителни към присъединяване на Феликс Нмеча и Юлиан Риерсон. " Ще разберем след последната подготовка. Матс Хумелс се завърна след проблемите, поради които бе заменен в мача с Бохум. Тома Мюние и Жюлиен Дюранвил още са отвън строя ", изясни старши треньорът на Борусия Дортмунд.

" Когато тимът и почитателите се борят за общата цел през всички 90 минути, показахме през предишния сезон, че всичко е допустимо. Знаем, че представянето ни в първите мачове за сезона не бе положително и желаеме почитателите да останат удовлетворени на следващия ден ", приключи Един Терзич.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР