Старши треньорът на Борусия (Дортмунд) Един Терзич смята, че тимът

...
Старши треньорът на Борусия (Дортмунд) Един Терзич смята, че тимът
Коментари Харесай

Най-лошото ни първо полувреме, съжаляват от Борусия

Старши треньорът на Борусия (Дортмунд) Един Терзич счита, че отборът му е изиграл пагубно първо полувреме, поради което е изнемощял от четвъртфиналите за Купата на Германия. В сряда вечер “жълто-черните ” отстъпиха с 0:2 при гостуването си на Република България (Лайпциг) след голове на Тимо Вернер (22’) и Вили Орбан (90’).

" Показахме известно усъвършенстване през второто полувреме, само че не беше задоволително, с цел да се класираме в идващия кръг. Ядосани сме, беше една ужасна вечер ", сподели още Терзич.

" Сега би трябвало да го преглътнем. В събота ни следва идващият мач от шампионата. Трябва са покажем друго лице, другояче ще става още по-трудно ", добави той.

Спортният шеф Себастиан Кел изрече сходно мнение: " Първото полувреме беше най-лошото, което съм виждал от тима от известно време. Беше прекомерно малко във всички аспекти. Бяхме извънредно несигурни, непрекъснато изоставахме. "

" Имахме шанс, че изоставахме единствено с един гол на почивката. Може да загубиш, само че не по този метод. Това ще ни държи загрижени дълго време ", добави Кел.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР