Старши треньорът на беше много разочарован след равенството срещу (2:2).

...
Старши треньорът на беше много разочарован след равенството срещу (2:2).
Коментари Харесай

Конте посочи големия проблем на Интер

Старши треньорът на беше доста отчаян след равенството против (2:2). " Нерадзурите " даже бяха на секунди от загубата посред " Сан Сиро ", само че им донесе точката. Конте обаче акцентира, че не за първи път тимът страда поради многото пропуснати положения.

" В доста мачове преобладаваме и не побеждаваме. Във футбола няма по какъв начин да печелиш, в случай че не вкарваш голове. Не е хубаво, че направихме толкоз доста неточности. Трябва да сме по-прецизни и решителни. Парма направи тъкмо това. Имаха две положения и ги осъществиха ", разяснява наставникът на Интер.
" Проблемът ни е в неприятния свършек на офанзивите. И нямам поради единствено нападателите, а целия тим. Разочрован съм, тъй като видях усърдие и предпочитание за победа, само че сами сме отговорни, че не се получи. Когато някой загуби топката, би трябвало незабавно да се опита да си я върне. Ние се поколебахме и бяхме осъдени ", продължи Конте.

" Срещу и се случи същото - създадохме доста положения, само че не се възползвахме от тях. Украинците нямаха нито един удар в очертанията на вратата против нас, само че мачът приключи наедно. През този сезон няма разлика дали сме хазаин или посетител, защото няма почитатели по трибуните. Парма, сходно на Шахтьор, смени схемата си за мача против нас. Това значи, че съперниците ни почитат и подхождат по-дефанзивно, което ни затруднява ", добави треньорът на Интер. Серия А 6 кръг, събота 31 октомври  Интер 2:2краен резулат  Парма
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР