Старши треньорът на Берое Николай Киров остана разочарован след загубата

...
Старши треньорът на Берое Николай Киров остана разочарован след загубата
Коментари Харесай

Николай Киров: Лошо е да загубиш, когато не си надигран

Старши треньорът на Берое Николай Киров остана отчаян след загубата с 1:3 от ЦСКА 1948. По този метод заралии остават без триумф през пролетния полусезон, което заплашва елитния статут на тима.

" Ядосвам се, когато загубим такива срещи. Противникът, без да има никакво игрово преимущество, повежда с 2:0 - от две общоприети обстановки, на които отделихме нужното време на тренировките. Върнахме се в мача, само че в подобен дуел са значими тези моменти. 
 ЦСКА 1948 не се затрудни против Берое, Чочев с нов гол ЦСКА 1948 не се затрудни против Берое, Чочев с нов гол
Не успяхме да осъществяваме нашите статични положения. Лошо е, когато не си надигран, да загубиш. Това се случва в следващ мач, което не е добре. Имаме много проблеми, най-много в завършващата фаза. 
17  Берое - ЦСКА 1948
За нас е доста добре тази пауза, тъй като би трябвало да се създадат промени. Имаме три седмици да работим. Нашата отбрана е напълно нова. Нормално е да имаме проблеми, въпреки че до 60-70 минута не бяхме надиграни. Проблемите започнаха, когато останаха свободните пространства. Надявам се двамата, които писмено би трябвало да се причислят към състава, да могат да влязат и да оказват помощ в двете етапи.
17  Берое - ЦСКА 1948
С тимовете към нас позволяваме неточности. Това се отразява на точковия актив. Срещу тимовете, които са по-напред, постоянно каквото вземеш е добре пристигнало. Ако не сме уверени в оцеляването, по какъв начин да го придадем на състезателите ", съобщи Киров.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Борислав Трошев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР