Старши треньорът на Берое Николай Киров очаква труден мач срещу

...
Старши треньорът на Берое Николай Киров очаква труден мач срещу
Коментари Харесай

Треньорът на Берое: Очаквам изключително труден двубой с ЦСКА

Старши треньорът на Берое Николай Киров чака сложен мач против водача в Първа лига ЦСКА при подновяването на шампионата.

Беройци одобряват " алените " в неделя от 14.15 часа на стадиона под Аязмото.

" Очаквам извънредно сложен дуел, срещаме водача в Първа лига. Надявам се да има усъвършенстване в играта ни спрямо есента. Работихме през подготовката за възстановяване на синхрона сред обособените линии. За сработеност е належащо време и може би това ще бъде проблем в първите кръгове ", сподели Киров на конференцията преди мача.

Треньорът ще може да разчита на преотстъпения от ЦСКА нападател Калоян Кръстев. Между двата клуба има сделка той да не играе за Берое в мача против " алените ", само че поради неналичието на задоволително играчи, Кръстев ще попадне в групата на старозагорци за мача в неделя.

" Предупредили сме ЦСКА, че Кръстев ще бъде в групата, само че дали ще играе, ще реши треньорът ", сподели изпълнителният шеф на Берое Стелиян Попчев.

Капитанът на Берое Симеон Мечев има вяра, че старозагорци ще покажат положително лице против ЦСКА.

" Има въодушевление в съблекалнята, колективът е добър и се надявам да го покажем на терена, там ще се види защо става въпрос. Няма какво да приказваме за мотивация против ЦСКА, нека покажем едно положително лице ", сподели Мечев.

Интересът към мача е огромен, като от Берое приканиха почитателите да закупят билети авансово, с цел да се избегне скупчване пред касите преди мача.

" Очаквам по-приятно лице от Берое напролет. Надявам се да има надграждане. Призовавам почитателите да си купят авансово билети за мача. Има много продадени билети и нека създадем празник за футбола в Стара Загора ", съобщи Попчев.

Той разкри, че няма смяна във финансовото положение на клуба и прикани футболните хора в страната да седна на кръгла маса, с цел да създадат промени във футбола.

" Няма смяна във финансовото положение на клуба. Няма усъвършенстване, няма и влошение. Доста е мъчно намирането на класни футболисти, тъй като те отхвърлят да дойдат в България. Предприехме политика по възобновяване на състава. Берое може да послужи като трамплин към по-високо равнище. Спортът в България затъва, би трябвало да се направи една кръгла маса, да седнат футболните хора и страната и да се създадат промени ", сподели още Попчев.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР