Старши треньорът на Берое Александър Томаш коментира веднага след победата

...
Старши треньорът на Берое Александър Томаш коментира веднага след победата
Коментари Харесай

Томаш иска много повече от Килези, за да го остави в Берое

Старши треньорът на Берое Александър Томаш разяснява незабавно след успеха с 3:0 над Созопол в първата контрола освен срещата, само че и подготовката до момента, както и показа мнението си за трансферните вести.

" Тренировка за нас и за Созопол. Да им благодарим, че пристигнаха. Като динамичност, предпочитание и усърдие съм удовлетворен. Мисля, че тази контрола беше доста по-добре, в сравнение с лятото първата контрола. Вижда се позиционирането, вижда се придвижването. Имаше неточности и механически брак. Като цяло позитивно и съм удовлетворен “ – сподели Томаш. " Пред младите футболисти следва доста работа и те го знаят. В построяването на офанзивата би трябвало да заемат едни позиции, сега на офанзивата би трябвало да правят избрана работа и когато се пазиме, да заемат напълно други позиции. Трудно, само че ще се случат нещата. “ – добави той.

" Килези е школуван футболист, само че доста би трябвало, с цел да ме впечатли. Имам доста забележки изключително във фаза отбрана. Аз съм наясно в главата си дали ще пътува с нас, само че желая да проведа един диалог с него. “ – изясни експертът.

" Надявам се да има нови футболисти преди да заминем за Турция, само че в случай че не се случи, то там наложително ще притеглим двама души на проби. “ – сподели още той.

" Спекулации няма да разясня, както и неща от пресата. Нека тези спекулации за футболисти, които не сме взели, също да си останат там. “ – изясни Томаш.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР