Старши треньорът на Беласица Петър Колев коментира поражението с 1:2

...
Старши треньорът на Беласица Петър Колев коментира поражението с 1:2
Коментари Харесай

Петър Колев: Липсва ни самочувствие на чужд терен, допуснахме елементарен гол

Старши треньорът на Беласица Петър Колев разяснява провалянето с 1:2 от Янтра Габрово.

„ Аз ще почна от първото полувреме, влязохме по-добре и имахме няколко чисти обстановки. В края допуснахме някои обстановки пред нашата врата. Общо взето ни липсва самочувствие на непознат терен, прекомерно обикновен гол получихме, доста бързо, откакто реализирахме дузпата. Щях да съм по-доволен да не се отсъжда дузпа за нас, само че през другото време да са по-нормални отсъжданията. Бяхме готови за това нещо, не диря повода в съдията. Видях плахи хора вътре и ще взема ограничения за това. Това са хората, с които разполагам. Ще би трябвало да се оправяме с наличните хора. Повечето от тях имат положителни качества, само че на непознат терен позволяват изключителна нерешителност в дейностите си “, показа Колев след срещата.

„ Вижте, няма тим във Втора лига, на който да не му отбягват съставни елементи от футболната игра. Единият е повече самочувствие и експанзия на непознат терен. Избрали сме групировката по отношение на играта на съперника. Смятахме, че по този начин ще отговорим най-добре. Те разполагат с умел състав. Аз желая моите играчи да се оправят на всякаква техническа система. Това няма да е нищо ново, ще имаме промени в системата на игра. Това са естествени неща “, добави наставникът на Беласица.

„ Смятам, че още футболистите привикват с някои условия, има някои промени и в подготвителния развой. Специално през днешния ден за мача много дълго пътешестване и неприятно, освен поради километрите. Времето сред двата мача беше малко. Тренировъчният развой беше фокусиран напълно върху възобновяване на играчите, само че не успяхме да се възстановим най-добре “, приключи той.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР