Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Ханзи Флик остана доволен от

...
Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Ханзи Флик остана доволен от
Коментари Харесай

Флик: Устояхме в истинска турнирна битка

Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Ханзи Флик остана удовлетворен от успеха над Айнтрахт (Франкфурт) и класирането за финала в шампионата за Купата на Германия, само че не пропусна да изтъкне и някои недостатъци в представянето на отбора.

" Радвам се, че вкарахме втори гол, след което успяхме да запазим резултата. През второто полувреме се усещаше известна отмалялост, само че като цяло съм удовлетворен от мача и от обстоятелството, че сме на край. Не използвахме доста положения, които създадохме преди почивката. Получи се същинска турнирна борба. Направихме си живота сложен, само че устояхме ", съобщи Флик.

Thomas Müller has won 47 games in the DFB-Pokal for FC Bayern (excluding penalty shootouts), a club record with Gerd Müller and Sepp Maier [Opta] pic.twitter.com/ePeSIsfJfN
— Bayern & Germany (@iMiaSanMia) June 10, 2020 " Серж Гнабри получи травма в гърба и не можеше да се движи обикновено. Надявам се да е подготвен за уикенда. Ще имаме потребност от него против Борусия (Мьонхенгладбах), разгласи наставникът на баварците.

След дуела статистиците регистрираха, че Томас Мюлер се е изравнил с легендите Герд Мюлер и Сеп Майер по брой извоювани мачове с Байерн за Купата на Германия - 47.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР