Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес призна, че е ядосан

...
Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес призна, че е ядосан
Коментари Харесай

Шави: Разочарован съм, трябваше да победим поне с два гола разлика

Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес призна, че е сърдит за пропуснатите шансове от неговия тим против Наполи в първия мач от осминафиналите на шампионата Лига Европа. Срещата на стадион " Ноу Камп " приключи 1:1.

Пьотър Зелински и даде преднина на италианците в 29-ата минута, само че в 59-ата свежото попълнение в редиците на домакините Феран Торес изравни от дузпа. Барселона държеше самодейността и превъзходство в предни позиции с новото си нападателно трио Торес, Адама Траоре и Пиер-Емерик Обамеянг. Но в течение на цялата среща те изпуснаха при няколко съществени обстановки.
 Барселона - Наполи 1:1 в дуел от плейофите в Лига Европа
Наполи удържа Барселона и си потегли с скъпо реми от " Камп Ноу "

Селекцията на Шави изпусна да сътвори цялостен поврат против " партенопеите "

" Разочарован съм, тъй като пропускането на толкоз голови благоприятни условия ме ядосва. Защото този мач го играхме с настройката най-малко да го спечелим, даже и да не сме постигнали безапелационен резултат, съобщи Шави Ернандес. " Мисля, че играхме добре и единственото нещо, което ни липсваше, е да си осъществяваме възможностите. Бяхме добре, когато правехме висока преса. И откакто изоставахме в резултата, създадохме 20 благоприятни условия за гол, от които шест или седем доста чисти ".

" Беше един добре изигран мач. Ако би трябвало да съм почтен, трябваше да победим най-малко с два гола разлика. Играхме добре, само че въпреки всичко се състезаваме в Лига Европа. Тук не става дума за възприятието, което ме владее след този резултат, а за това, че играта беше прелестна ", съобщи още наставникът.

Барселона ще пътува за Италия за реванша на 24 февруари.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР