Старши-треньорът на Барселона - Шави Ернандес, е под все по-голямо

...
Старши-треньорът на Барселона - Шави Ернандес, е под все по-голямо
Коментари Харесай

Критикуват Шави, не пускал играчи от школата

Старши-треньорът на Барселона - Шави Ернандес, е под все по-голямо напрежение поради серията от неубедителни представяния на тима преди паузата за националните тимове този месец.

И макар проблемите в състава на каталунците, обвиняванията са ориентирани най-вече към наставника, написа испанското издание football-espana.net, което разчете последните дейности на някогашния футболист на Барселона Рики Пуч като присъединение към рецензиите към Шави.

24-годишният полузащитник, сегашен състезател на американския Лос Анджелис Галакси, хареса обява на журналиста Жосеп Капдевила, който назова Барселона " неразпознаваем ".

" Шави е на път да го реализира - титулярен състав на Барселона без състезател от школата. Днес, единствено двама. Ние сме на път към тотално неразпознаваем Барселона ", написа известният испански публицист.

Самият Пуч не пази положителни мемоари от интервала, в който се засече с Шави Ернаднес в каталунския гранд. Той не получаваше задоволително игрово време в последния си сезон в Барселона и мина в Лос Анджелис Галакси.

Ламин Ямал и Фермин Лопес бяха единствените футболисти от академията на каталунците в стартовия състав против Алавес. Шави Ернандес обаче не разполагаше с доста други възможности. Ориол Ромеу, Алехандро Балде и вратарят Иняки Пеня бяха единствените варианти на пейката. Гави бе осъден за мача, а Серхи Роберто е контузен.

Барселона победи с 2:1 при семейството си на Алавес в неделя вечер.
 Обамеянг: Шестте месеца в Барселона бяха най-хубавото време в кариерата ми
Обамеянг: Шестте месеца в Барселона бяха най-хубавото време в кариерата ми

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР