Старши треньорът на българския национален отбор за жени Петър Касабов

...
Старши треньорът на българския национален отбор за жени Петър Касабов
Коментари Харесай

Петър Касабов пред БНТ: Състоянието на Милена не е добро

Старши треньорът на българския народен тим за дами Петър Касабов застана пред Българска национална телевизия, с цел да разяснява контузията на

Селишка извади рамото си в битката против украинката Оксана Ливач, а пред нашата камера Касабов разкри, че сходен случай се е случил и по-рано през днешния ден, само че все пак двамата с Миглена са решили, че тя може да излезе на тепиха.

" Състоянието на Милена не е положително. Както видяхте, рамото ѝ излезе. Сутринта се получи същото, само че все пак взехме решение да излезе, защото това беше полуфинал и тя беше близо да успее. Надявам се казусът да не се усложни, само че към момента нищо не мога да кажа. Ще създадем ядрено-магнитен резонанс (ЯМР) и тогава ще разберем какви са провалите ", стартира Касабов.

" Травмата в рамото и терзанията дали ще успее да излезе - това спря Миглена. Друго нямаше. Тя сподели воля и темперамент. Надявам се да се възвърне по-бързо и да ни радва всички още веднъж ", добави старши треньорът на женския ни тим по битка.

Наставникът на нашите девойки даде отговор и на въпроса дали има късмет да забележим Миглена Селишка още веднъж на тепиха в разногласието за бронза на следващия ден.

" Не мисля, че бих ѝ предизвикал тази болежка поради медала. Ще помислим отново, само че би било доста жестоко да желаеме от нея да направи още една битка. Пак споделям - ще създадем ЯМР и то ще покаже какъв брой време ѝ би трябвало за възобновяване. Ще създадем всичко належащо за нея ", приключи Петър Касабов.

Целия диалог вижте във видеото!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР