Старши треньорът на Айнтрахт (Франкфурт) - Дино Топмьолер говори преди

...
Старши треньорът на Айнтрахт (Франкфурт) - Дино Топмьолер говори преди
Коментари Харесай

Дино Топмьолер: Левски има двама много добри бразилци, ще подходим към срещата с нужното уважение

Старши треньорът на Айнтрахт (Франкфурт) - Дино Топмьолер приказва преди гостуването на немския гранд на Националния стадион " Васил Левски ", където " орлите " ще се изправят против Левски в четвъртък от 20:00 часа.

Младият експерт дефинира играта на бразилците Уелтон и Роналдо като основна за Левски. 

" Радостта е голяма. Радвам се, че се класирахме за този мач и се радваме, че имаме опцията да играем плейоф против Левски. Нито един мач не е елементарен в Европа.
 Фандъкова изиска полицията да пази Паметника на руската войска от левскарите
Фандъкова изиска полицията да пази Паметника на руската войска от левскарите

Иска доста униформени

За страдание, нямахме задоволително време да се подготвим изцяло. Нямахме задоволително време за подготовка. Искаме да запазим тридневния темп на мачовете, както е във Висшата лига. Левски има двама бразилци, които са доста положителни, имаме почит от тях. При всички случаи ще се опитаме да се оправим със системата 4-3-3 на Левски. Ще се опитаме да владеем от самото начало самодейността и да държим топката.

Знаем, че Левски отсрочи мачове. Това е знак, че българският тима прави всичко допустимо да завоюва. Стадионът ще е цялостен, билетите са разпродадени. Знаем, че това е значим мач за Левски и няма да подценим. Ще влезем в срещата с нужната доза почитание.

Макото Хасебе и Ларсон няма да вземат присъединяване в дуела с Левски, защото са заболели. Тута е една опция за заместител на Хасебе, само че не сме дефинира състава. Това ще стане ясно в идващите часове. Тута е една страхотна.

Искаме да играем в груповата фаза на Лигата на конференциите. Искам сигурно да победим Левски. Целта ни е да се класираме за груповата фаза, а това минава през триумф над Левски.
 Мишо Вълчев даде съвет по какъв начин се отстраняват немски тимове
Мишо Вълчев даде съвет по какъв начин се отстраняват немски тимове

" Левски да не се предава "

Ние искахме да упражняваме в Германия, с цел да бъде по-спокойни. Не желаеме Левски да ни следи, тъй като вършим тактиката за мача. Ще прегледам сигурно стадиона в България преди мача. За мача с Левски имаме огромен избор в нападението. Говорил съм с играчите и ще преценим кой ще стартира. Искам да отбележа, че против Дармщат се уморихме доста. Ще вземем всички фактори в поради и на място ще определим стартовите 11.

Искаме при всички случаи да реализираме оптимални резултати. Трябва да преценим по какъв метод да подходим към играта. Стадионът е продаден целия и това го имаме в поради. Искаме да сме оптимални, тъй като в такива случаи има разнообразни фактори, които въздействат. Кристиян Якич още веднъж е в групата и се веселя, че ни оказа помощ против Дармщат. Той ще бъде с нас и ще ни поддържа. Надявам се и Робин Кох да се включи добре.

Рандал Коло Муани ще играе против Левски. Той ще бъде разполагаем за на следващия ден ".
 Билети на черно за огромния мач, за Сектор
Билети на черно за огромния мач, за Сектор " Г " доближават 100 лв.

Ето детайлности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР