Старши треньорът на Аякс Ерик тен Хаг заяви, че ще

...
Старши треньорът на Аякс Ерик тен Хаг заяви, че ще
Коментари Харесай

Тен Хаг остава в Аякс въпреки интереса на Байерн

Старши треньорът на Аякс Ерик загар Хаг съобщи, че ще остане в клуба до края на сезона без значение от слуховете, изпращащи го на вакантния пост в Байерн Мюнхен.
Шампионите в Бундеслигата се разделиха с Нико Ковач след тежкото проваляне от Айнтрахт Франкфурт с 1:5 в събота и Тен Хаг бе съществено спряган с длъжността в баварския гранд. Наставникът подписа нов контракт с амстердамци до юни 2022 в края на предишния сезон, откакто изведе клубът до шампионската купа и Купата на страната, както и до полуфиналите на Шампионска лига. Тен Хаг преди води аварийния тим на Байерн сред 2013 и 2015.

„ Мога да потвърдя, че връзката ми с тима на Аякс и всички в клуба остава доста мощна. Потвърждавам и, че оставам в Аякс този сезон. Байерн е приказен клуб, който е към момента в моето сърце, само че аз съм в Аякс. Не съм идеалист. Фокусиран съм върху Аякс и пребивавам в сегашното, както и мача на следващия ден, който е доста значим “, показа той пред публицисти преди гостуването на Челси в Шампионската лига.

Байерн е четвърти в Бундеслигата, на четири точки зад водача Борусия Мьонхенгладбах, до момента в който непобеденият Аякс има шест пункта задатък на върха в Ередивизи. В Шампионската лига амстердамци са втори в група Н, с еднакъв брой точки с Челси след три изиграни срещи. „ Изпитвам голямо почитание към Челси, само че и имам вяра на своите играчи. Когато те играят като тим за 90 минути, имаме късмет да спечелим. Ще се опитаме да го създадем “, приключи той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР