Старши треньорът на Арда Кърджали Александър Тунчев е доволен от

...
Старши треньорът на Арда Кърджали Александър Тунчев е доволен от
Коментари Харесай

Александър Тунчев: Статичните положения са ахилесовата ни пета

Старши треньорът на Арда Кърджали Александър Тунчев е удовлетворен от играта на своите ученици, само че признава, че играчите му би трябвало да подобрят играта си в отбрана при статични положения.

.

" В този вятър се играеше много мъчно. Това, което бяхме планували не се получаваше по най-хубавия метод. Стояхме добре, имахме самодейността през първото полувреме. Затваряхме постъпите към нашата врата. За страдание голът, който отбелязахме беше от засада, а ние допуснахме гол от статично състояние ", показа той на конференцията след срещата.

Наставникът към този момент мисли за идното турнирно домакинство със Спартак Варна.

" Теренът беше в положително положение, поради интервала от годината. Доволен съм от метода, по който стояхме на терена и от това, което се опитвахме да вършим. Беше мъчно с този вятър, само че се стараехме. Статичните положения не престават да са ни " слабост " и в такива равностойни мачове се оказват съдбовни. В Кърджали играем по друг метод. Очаква ни сложен мач със Спартак Варна, който е опрян до стената. Ще се постараем да ги разучим по най-хубавия метод и да се върнем към успеха ", добави той.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР