Старши треньорът на ансамбъла при девойките Вяра Ваташка сподели, че

...
Старши треньорът на ансамбъла при девойките Вяра Ваташка сподели, че
Коментари Харесай

Вяра Ваташка: Не беше лесно, след промените ансамбълът е по-спокоен

Старши треньорът на ансамбъла при девойките Вяра Ваташка показа, че измененията, направени в съчетанията на девойките след Европейското състезание, са ги успокоили. Грациите направиха доста мощно контролно съревнование в подготвителната зала на „ Арена Армеец”, като демонстрираха освежените си композиции, най-много с 5 ленти.

Ансамбъл девойки, в състав Карина Димитрова, Жанина Георгиева, Александра Кьосева, Яна Момчилова, Маргарита Василева и Моника Заркова, се приготвя интензивно за първото в историята Световно състезание по художествена гимнастика за девойки през юли.

„ Днес децата играха доста добре, направихме промени при лентите. Улеснихме някои колаборации, добавихме други, само че не за сметка на компликацията, повишихме я. Днес позволиха една неточност на обръчите, само че там също има една смяна и ще я отработим”, показа Ваташка.

Четири грации и дребният отбор с късмет да влязат в историята

„ Предстои ни съревнование в Гдиня (Полша) на 20-22 юни, след което отпътуваме на лагер в Спортпалас във Варна, където ще участваме в шампионата за приз Царица Маргарита, а по-късно е най-големият ни старт – Световното състезание за девойки в Москва.”

 ансамбъл-девойки
източник: Adore Pirin
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР