Старши треньорът на ансамбъла по художествена гимнастика Весела Димитрова коментира

...
Старши треньорът на ансамбъла по художествена гимнастика Весела Димитрова коментира
Коментари Харесай

Весела Димитрова обеща: Следващия път ще играем без грешка

Старши треньорът на ансамбъла по художествена гимнастика Весела Димитрова разяснява представянето на тима на международно състезание в София. Симона Дянкова Елена Бинева, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс и Стефани Кирякова завоюваха бронзов орден в многобоя и квота за олимпиадата в Токио 2020, а през днешния ден взеха златото на финала на пет обръча.

" Имаме златен орден, шампионки сме на обръч, завоювахме и квота за Олимпиадата, мисля, че би трябвало да бъдем удовлетворени ", сподели Весела Димитрова.

" Аз съумях да следя надпреварата през вчерашния ден, откакто завърши. Мисля, че всички тимове позволиха неточности, не знам на какво се отдава това. ОК, за нас напрежението беше доста, само че другите тимове... стори ми се необичайно Световно състезание. Анализирахме нещата. Следващия път давам обещание, че ще играем без неточност. Много са дребни девойките, да не забравяме. Те влязоха стремително предишния сезон и аз не преставам да дублирам, че имат да се учат. Винаги е мъчно да играеш в България. Дано се поучат ", добави старши треньорът на ансамбъла.

" Просто беше мъчно, толкоз желаеха да се показват добре девойките, че това им изигра неприятна смешка. Иначе беше ужасно преживяване. Те са късметлийки, че изживяха това. Аз още не съм осъзнала, че децата са първи на обръчи в света, малко ми е още мъчно да се веселя. Беше доста значимо за нас да вземе квота, тъй че следващата година в Баку ще бъдем по-освободени ", приключи Димитрова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР