Старши треньорът на Ал Аин (ОАЕ) Зоран Мамич заяви, че

...
Старши треньорът на Ал Аин (ОАЕ) Зоран Мамич заяви, че
Коментари Харесай

Треньорът на Ал Аин: Между нас и Реал Мадрид разликата е като между автомобил Старт и Мерцедес

Старши треньорът на Ал Аин (ОАЕ) Зоран Мамич съобщи, че финалната среща сред неговите футболисти и Реал Мадрид на международното клубно състезание ще бъде все едно " Смарт " автомобил да се състезава против болид на " Мерцедес " от Формула 1. Все отново Мамич е на мнение, че има късмет техните доста популярни противници да бъдат пречупени.

" Реал е най-хубавият тим в света, само че от време на време " Смарт " автомобил може да победи " Мерцедес ". Ние не можем да се съпоставяме с тях, само че на финала ще представяме страната си. Ще ни бъде нужно да изиграем доста мощен мач, а може би и това ще е незадоволително. Отборът е доста изтощен, два пъти играхме продължения и дузпи до момента в шампионата. Аз не съм играл, а също се усещам изтощен. Все отново всички ние желаеме да усложним задачата на Реал и да се възползваме от възможностите си ", сподели Мамич преди утрешния край.

" Що се отнася до това, дали Ал Аин има шансове за победа мога да каже, че в спорта няма нищо невероятно. Ако имате фантазия може да стане по този начин, че един ден шансът да ви се усмихне. Винаги желая да спечелвам, във всички мачове и с всеки тим. Но разбирам, че сред нас и Реал има толкоз голяма разлика, както сред автомобил " Старт " и " Мерцедес ", добави хърватският експерт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР