Старши треньорът на Академик Бултекс 99 Асен Николов бе доволен

...
Старши треньорът на Академик Бултекс 99 Асен Николов бе доволен
Коментари Харесай

Треньорът на Академик доволен от победите

Старши треньорът на Академик Бултекс 99 Асен Николов бе удовлетворен от извоювания трофей на приятелския баскетболен шампионат за Купа Плевен, само че призна, че има още работа, с цел да стане тимът конкурентен на най-силните в България.

На финала пловдивският отбор победи Черно море с 86:79 и сграбчи първа купа за сезона.

" Турнирът бе доста потребен за нас. Спечелихме победи за самочувствие против директни противници в идния сезон на НБЛ. Преценихме къде сме добре, къде изоставаме и какво би трябвало да работим. Доволни сме от успехите в двата мача, само че видяхме, че имаме още много работа, с цел да сме на равнището на по-силните тимове в България. Имаме запаси във всички етапи на играта ", разяснява Асен Николов.

Николов изрази и задоволството си от положителния колектив в тима: " Много съм удовлетворен от връзките сред момчетата и поддръжката, която си оказват един на различен на игрището. В последните два сезона не съм имал играчи, които толкоз добре да се схващат между тях на терена и отвън него. Според мен това ще бъде ключът към бъдещите ни триумфи. От някои състезатели съм удовлетворен, други към момента не са разкрили цялостния си капацитет, само че съм сигурен че в течение на времето ще покажат това, което се чака от тях "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР