Старши треньорът Масимилиано Алегри настоява, че Ювентус не може да

...
Старши треньорът Масимилиано Алегри настоява, че Ювентус не може да
Коментари Харесай

Алегри: Ювентус няма спирка

Старши треньорът Масимилиано Алегри упорства, че Ювентус „ не може да спре “ след успеха с 2:1 над Монца в петък вечер, само че не подсигурява, че Душан Влахович ще извърши идната дузпа: „ Ще видим… “.

„ Това е значима победа, тъй като пристигна против мощен тим, който играе добре “, сподели Алегри.

„ Имахме шансове да удвоим преднината, само че те резервираха топката през второто полувреме. Не рискувахме доста, само че оставихме прекалено много независимост на Карбони, който е добър състезател. Ние незабавно реагирахме. Похвала на момчетата, които доста желаеха да победят “, сподели още той.

„ Знаем, че е мъчно да се печелят мачове и всички момчета работят интензивно с огромно предпочитание. Знаем границите си и ще работим върху тях. Трябва да възстановим няколко играчи. Данило се завърна през днешния ден, а Алекс Сандро изигра отличен мач, надяваме се, че Локатели скоро ще спре да изпитва болежка “, продължи Алегри.

„ Не можем да спрем. Напротив, би трябвало да продължим седмица след седмица, с цел да останем допустимо най-близо до върха на таблицата “, сподели Алегри.

Влахович пропусна дузпа през първото полувреме. Това беше третата му неточност от място в последните пет опита. Ще смени ли Алегри изпълнителя на дузпи на Ювентус в идващия мач? " Ще забележим. Ако състезател изпусне дузпа, това не значи, че не би трябвало да я повтори ”, аргументира се босът на Старата госпожа.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР