Старши треньорът Елянив Барда остана доволен от играта на Апоел

...
Старши треньорът Елянив Барда остана доволен от играта на Апоел
Коментари Харесай

Треньорът на Апоел Беер Шева: Оптимист съм след мача с Левски

Старши треньорът Елянив Барда остана удовлетворен от играта на Апоел (Беер Шева) против Левски и е оптимист след първия мач от третия квалификационен кръг на футболния шампионат Лига на конференциите.

Барда е на мнение, че Апоел е надиграл Левски през второто полувреме, само че на неговия тим му са му липсвали мощен напън и положения.

" Не играхме зле. През първото полувреме показахме положителни неща, а през второто овладяхме играта, само че по този начин и не стигнахме до напън и поредност от голови положения. Да, не изиграхме супер мощен мач, само че можем да извлечем позитивни неща ", съобщи старши треньорът на Апоел на конференцията след мача.

" Справихме се добре във владеенето на топката под интензивна преса. След моменти на спадове играчите ни бързо връщаха темпото. Сега сме доста надалеч от това, което желая да виждам, само че се движим по верния път. Аз персонално съм оптимист след този мач. Съперникът е добър и желаех да спечелим като домакини, само че във футбола се получават такива резултати. Особено в европейските мачове. Публиката сътвори страхотна атмосфера и тимът се възползва от това. Енергията се усещаше във въздуха и това ни даде огромен подтик, който ни помагаше в минутите, в които не играехме толкоз добре ", разяснява още наставникът.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР