Старши комисар Георги Чергов застава начело на ОДМВР-Пловдив.Лично съм работил

...
Старши комисар Георги Чергов застава начело на ОДМВР-Пловдив.Лично съм работил
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Министърът на вътрешните работи има правомощията да избере екипа, с който да работи

Старши комисар Георги Чергов застава отпред на ОДМВР-Пловдив.

„ Лично съм работил с него в качеството ми на шеф на ГДБОП. Гласувам му доверие и съм уверен, че оптимално бързо ще го оправдае “, съобщи вътрешният министър пред състава на регионалната дирекция. На срещата участваха още заместник-министър Ивелина Дундакова и заместник-главният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Живко Коцев.

Пред медиите министър Стоянов уточни, че чака инспекциите за активността на РУ-Стамболийски да приключат оптимално бързо. До момента обаче се следи дългогодишна липса на връзка и връзка сред регионалната дирекция и районното ръководство. След разбор на събраните материали всички чиновници, които са направили непозволени дейности или са бездействали, ще понесат своята отговорност.

Смените на шефове на регионални дирекции на Министерство на вътрешните работи не се правят по политически аргументи, беше безапелационен Стоянов.

„ Министърът на вътрешните работи има пълномощията да избере екипа, с който да работи.Там, където върша смени, слагам хора, на които вярвам и считам, че ще се оправят най-добре с работата си ”, коментиратой.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР