Старши инспектор Минко Чолаков от РУ-Средец призна, че се проверява

...
Старши инспектор Минко Чолаков от РУ-Средец призна, че се проверява
Коментари Харесай

Мистерия с шофьора, който блъсна Иван от Дебелт, оказа се, че е жена

Старши контрольор Минко Чолаков от РУ-Средец призна, че се ревизира версията дали полицията е била подведена

66-годишният Иван Куртев, който пострада след гонка по улиците на Дебелт, евентуално е бил блъснат от кола, зад кормилото на която е бил не 28-годишен пийнал водач, а жена. Вероятно е била сестрата на арестувания, сподели водещият на „ Здравей, България “ по Нова телевизия Виктор Николаев.

Старши контрольор Минко Чолаков  от „ Охранителна полиция “ в РУ-Средец удостовери, че съгласно свидетелски показания зад кормилото е била родственик на притежателя на автомобила. Христо Томов, който е бил очевидец на случая, обаче твърди, че след злополуката в колата се е качил мъж с бяла фланелка. Проверява се версията дали полицията е била подведена, добави Чолаков. 

След като кореспондентът Цеца Алексова посочи, че потърпевшият Иван Куртев е с заплаха за живота, неговата брачна половинка Янка сподели, че животът му се обърнал на 180 градуса. 

„ Състоянието му е доста тежко - цялостен неработоспособен. Няма никаква сензитивност по краката. Не може да движи ръцете си. Единствено което може да прави, е да си завърти главата наляво и надясно “, прибавя тя. 

„ Мъжът ми беше витален човек. Цял живот не е ходил на доктор. Никакви недоволства нямаше. Добър брачен партньор и любящ татко е, само че внезапно животът му се обърна на 180 “, споделя Янка Куртева. 

Жена, която станала очевидец на гонката, описа по какъв начин колите се движили с гневна скорост. „ С мръсна газ се гонеха и като че ли са тръгнали да убиват хора по улиците на Дебелт. Това не е за първи път. Мисля, че полицията ги знае. Нямаме протекция. Нямаме помощ. Помогнете ни, с цел да няма и други жертви! “, прикани тя. 

„ Имало е и различен случай. Автобус е карал сватбарите. Шофьорът му е бил пийнал. Изпил е към литър уиски и е блъснал рейса. Изглежда не е имало огромни вреди и е тръгнал. Така описват хората в селото “, прибавя друга жена. 

Кметицата на Дебелт Иванка Ангелова сподели, че по всички прави прави в селото ще бъдат поставени легнали служители на реда. Тя ще изиска и засилено полицейско наличие.

На въпроса с какво се занимават тези хора, за които се допуска, че са карали, тя отговори с „ не знам “ и добави, че са хора от махалата и най-вероятно вървят на гурбет в чужбина. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР