Старши инспектор Диляна Дамянова пое Районната служба Пожарна безопасност и

...
Старши инспектор Диляна Дамянова пое Районната служба Пожарна безопасност и
Коментари Харесай

Жена е новият началник на пожарната във Враца

Старши контрольор Диляна Дамянова пое Районната работа „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ (РСПБЗН)-Враца, откакто бе освободен от служба досегашният шеф, основен контрольор Тодор Гоцев, който навърши пределна възраст за работа в Министерство на вътрешните работи - 60 години.

По думите на Дамянова тя е в системата от 20 години и в работата си ще продължи да дава всичко от себе си, следвайки образеца на своя доскорошен шеф.

В приветствието си шефът на Регионалната дирекция ПБЗН-Враца комисар Кирил Василев напомни, че Тодор Гоцев е отдал 2/3 от живота си в работа на пожарната .

Започва през 1986 година, след довеждане докрай на Академията на Министерство на вътрешните работи и оттогава до в този момент извършва отговорностите си като минава през разнообразни стъпала на йерархията, а от 2001-ва до в този момент е шеф на Районната работа.

„ Вие дадохте доста старания и професионални решения в сериозни моменти. Вие направлявахте един чудесно построен екип, с цел да работи самоуверено и почтено “, показаха в приветствения си адрес и сътрудниците на Тодор Гоцев от районната работа, след което, спазвайки традицията, го окъпаха с два от противопожарните коли.

„ Един шеф в никакъв случай не е шеф без да има зад тила си поддръжката на своите чиновници, сподели Тодор Гоцев, изразявайки вяра, че постигнатите с годините триумфи, при построяването на колектива, ще се запазят и отсега нататък. 

Той показа и че измежду първите неща, които ще направи като пенсионер, е да си подаде документите за включване в основаното тази година във Враца непринудено формирование.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР