Старейшините спечелиха последната териториална битка за сезон 5 на “Игри

...
Старейшините спечелиха последната териториална битка за сезон 5 на “Игри
Коментари Харесай

Непобедим: Момчил Василев спаси Старейшините от Дивата река

Старейшините завоюваха последната териториална борба за сезон 5 на “Игри на волята ”. Те реализираха успех на Арената с помощта на компютърния талант Момчил Василев , който съумя да реши уравнението в последната част на борбата. Така синьото племе се избави от Дивата река и ще прекара най-ключовата седмица в разкош и улеснения в Резиденцията.

Загубата на Гладиаторите ги изпраща в Стопанството , където ще имат лимитирана храна. Те се забавиха на трасето поради бизнес дамата Виолета Стайкова, която има голям брой травми. Новината за влошеното положение на единствената жена при Гладиаторите разстрои нейната щерка Денислава Велкова. Те са последната двойка участници, свързани фамилно, а шансът да се съберат при обединяването идната седмица става все по-малък.

Утре на Арената ще излязат Красимир Дунев , първият и финален капитан на Старейшините, и Иван Рълев , водачът на Гладиаторите. Победата ще донесе голямо преимущество на един от двамата в основната седмица от играта.

Не пропускайте идващия епизод на „ Игри на волята “ във вторник, 21 ноември, от 20:00 часа по NOVA. Още забавна информация за „ Игри на волята “ може да откриете на уеб страницата на предаването, както и в формалните Фейсбук страница, Instagram профил и TikTok профил на „ Игри на волята “. Официалният подкаст на рисковото риалити “След Игрите ” можете да гледате в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР