Старата номенклатура си иска властта. Много ги бихме и сега

...
Старата номенклатура си иска властта. Много ги бихме и сега
Коментари Харесай

Даниел Митов в Разград: Старата номенклатура си иска властта, ГЕРБ сме пазители на демокрацията

Старата номенклатура си желае властта. Много ги бихме и в този момент са изгладнели, озверели и озъбени. Но ние ще ставаме от ден на ден, тъй като с всяко свое деяние те провокират боязън. Това съобщи заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов на предизборно събитие на партията в Разград. По думите му ГЕРБ може да остане в съпротива и да бъде страж на демокрацията в България.

„ Има реваншизъм в служебния кабинет и това е ясно. На комунистите им взехме това, че повече от 13 години непрестанно ги бием на избори и те това не могат да ни го простят. Те непрестанно се явяват под разнообразни форми и под друго прикритие на избори, само че този номер няма да мине, тъй като българите не са дебили “, безапелационен бе Даниел Митов. Според него, Иво Христов, Българска социалистическа партия и „ Демократична България “ не харесват българския народ и по тази причина се пробват постоянно да го вкарват в идеологически калъпи, които да им подхождат. „ ГЕРБ в никакъв случай не е вкарвал българския народ в идеологически шаблон. Ние постоянно сме изслушвали хората и сме работили за тях такива, каквито са, а не да ги караме да се трансформират. Ще продължим да сме представители на хората в Народното събрание и да работим за тях “, акцентира зам.-председателят на ГЕРБ.



Митов бе безапелационен, че ГЕРБ не може да остави правосъдната промяна в ръцете на хора, които не знаят какво да вършат. „ Тези хора имаха опция да създадат промяна и нищо не направиха. Правосъдна промяна би трябвало да бъде направена, само че от хора, които знаят защо става въпрос и какво вършат “, уточни Даниел Митов. По думите му подобряването на средата за бизнес може да се случи единствено с присъединяване на ГЕРБ. „ За да тръгне една стопанска система, е нужна инфраструктура и ние работим за това от 2009 година. Икономиката би трябвало да бъде осъвременена, цифровизирана и да се отстранен всички административни спънки. Това ще създадем ние през идващите години “, съобщи заместник-председателят на ГЕРБ.

„ Слави Трифонов няма визия по какъв начин се носи политическа отговорност. Казва, че ще я носи в профил. Политическа отговорност се носи през автограф и през персонално присъединяване във властта. Да седиш в профил и да взимаш решения, а различен да носи отговорност, е методът, по който ръководи мафията “, изясни Митов. По думите му „ Демократична България “ се гърчат за това по какъв начин ще ръководят с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, тъй като няма различен метод да ръководят без ГЕРБ. „ Този длъжностен кабинет е подготовка за „ Демократична България “ да свикнат да ръководят с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи “, сподели още Даниел Митов.



„ Отборът ни е от страхотни експерти. С тези хора мога да потегли на всевъзможни борби. Нас никой не може да ни изчегърта “, съобщи лидерът на листата на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова. По думите й, единствено с положителна акция и срещи очи в очи, ГЕРБ ще получи доверието на хората още веднъж. „ Нашите политически съперници би трябвало да знаят, че с ненавист нищо не се получава. Трябва съзидание. На наша страна са демократичните правила, които отстояваме повече от 12 години. Нека гласуваме като един, само че не като пестник, а да протегнем отворена ръка на гласоподавателите “, акцентира Атанасова. Тя бе безапелационна, че хората в Разградския район желаят да продължи градежът на България. „ Ако не желаеме да катастрофираме, би трябвало да гласуваме за ГЕРБ “, прикани Десислава Атанасова.

Областният координатор на ГЕРБ в Добрич и лидер на листата там Деница Сачева съобщи, че има доста ненавист в обществото и за жалост за първи път имаме и президент, който насажда ненавист. „ Не би трябвало да позволяваме това да продължава и омразата да влиза в Народното събрание “, прикани Сачева. По думите й, ГЕРБ няма от какво да се срами, тъй като ръководството на партията удвои Брутния вътрешен артикул, удвои приходите и обнови инфраструктурата на страната. „ Върнахме 50 000 деца в учебно заведение. Това е съвсем цяло потомство, повече от популацията на един дребен град “, напомни Деница Сачева.

„ На идващите избори ще дадете гласа си за хората, които са експерти и хората, които желаят да се занимават с същинска действителна политика. Явяваме се с ясна стратегия и задължения – 1000 евро междинна работна заплата, 1000 лв. минимална работна заплата, 600 лв. междинна пенсия “, изясни Сачева. По думите й ГЕРБ предлага и специфична стратегия за българите в чужбина, с цел да може те да учат български език, да не губят връзката си с България и някой ден да се върнат тук. „ Ние не сме хора, които ненавиждаме, а хора, които градим “, безапелационна бе Деница Сачева.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР