Старата година все повече наближава към своя край. С всеки

...
Старата година все повече наближава към своя край. С всеки
Коментари Харесай

Това ще са най-опасните дни през 2022 година – подгответе се за тях!

Старата година от ден на ден наближава към своя край. С всеки минал ден започваме да усещаме 2022 – ра като нещо близко, за което е добре да се подготвим уместно.

Според астролозите новата година ще бъде наситена с какви ли не събития, които ще ни връхлетят. Колкото по-отрано се осведомяваме за тях, толкоз по-подготвени ще бъдем и ще ни е елементарно да взимаме съответни решения тогава, когато се наложи.
Ето кои ще са дните от 2022 – ра, от които доста би трябвало да се пазим: • 30 април и 25 октомври;
Астролозите са безапелационни, че това ще са едни от най-опасните дни през новата година. На тези дати ще бъдат слънчевите затъмнения, които ще са частични.
• 16 май и 8 ноември;
Това са следващите дати, на които да обърнем внимание. Отново следва да има слънчеви затъмнения, само че този път те ще са цялостни. Важно е да знаете, че това ще са едни от най-неблагоприятните дни, а даже можем да ги назовем и рискови. Препоръчително е нищо да не планирате, тъй като прекомерно евентуално е проектите ви да претърпят неуспех.
• 13 май;
Тогава ще бъде петък, 13 – ти. За да нямате компликации на този ден, не е желателно да споделяте за проектите си с останалите. Според астролозите на 13 май не е целесъобразно да влизаме в спор с близки хора, тъй като е доста евентуално дребна кавга да докара до съществено счепкване за цялостен живот.
• 14 януари, 10 май, 10 септември, 29 декември;
На тези дати Меркурий ще стартира да се движи в противоположна посока, което значи, че не е желателно да инвестирате доста пари в покупки.

• 30 октомври;  Това ще са НАЙ-ОПАСНИТЕ дни от септември. Бъдете доста деликатни! Това ще са НАЙ-ОПАСНИТЕ дни от септември. Бъдете доста деликатни!
Запомнете, че не всички дни са удобни, колкото и да ни се желае това. Има такива, които са позитивни, само че има и такива, в които и...

Марс ще стане назадничав. Денят ще е относително рисков. Хората ще демонстрират експанзия, по тази причина е желателно да се пазите от тях.
• 5 юни;
На този ден Сатурн ще стартира да се движи в противоположна посока. По-добре е да не вършиме безусловно никакви проекти за бъдещето си, а да се фокусирате върху настоящите си задължения.
• 24 август.
Уран ще стане назадничав. Препоръчително е да се пазите от измамници.

Запомнете добре тези дати от новата година и бъдете в действителност деликатни, в случай че не желаете да си навлечете неприятности!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР