Стараем се да пазим всички. С такова мото енергийният министър

...
Стараем се да пазим всички. С такова мото енергийният министър
Коментари Харесай

Борисов пак на газова инспекция: Петкова докладва, джипът друса, камион иска предимство

Стараем се да пазим всички. С такова мото енергийният министър Теменужка Петкова повтори за следващ път параметрите на следващия нов газов план пред премиера Бойко Борисов – в прословутата му към този момент " джипка ". Припомняме, че през вчерашния ден министър председателят изиска да не се употребява названието " Балкански поток " за идващия в България " Турски поток ", а " българска газопреносна мрежа ".
А то гледай каква хубава почва, какъв чернозем, възкликна Борисов. И на предложение на Петкова да се отиде към път с асфалт, който бил наоколо, отговорът беше: „ Аз по този начин съм си привикнал да си карам от Загоре ”, до момента в който енергийният министър безусловно се друсаше на задната седалка. В един миг въпреки всичко двамата стигнаха до път с преимущество, само че не можаха да влязат незабавно, а камион изсвири с клаксон, с цел да не влиза Борисов без преимущество в по-главния път.
" Оттук ще пристигна свободата, ще пристигна независимостта – страната България построява своята газопреносна автомагистрала ", сподели още Борисов.
В мненията под живото лъчение обаче, за разлика от месец-два по-рано да вземем за пример, е цялостно с мнения с искане за оставка.
Сподели с твоите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР