Стара Загора. Здраве, радост и благоденствие във всеки дом“, това

...
Стара Загора. Здраве, радост и благоденствие във всеки дом“, това
Коментари Харесай

БСП - Стара Загора се включи в кампанията „Солидарен Великден“

Стара Загора. „ Здраве, наслада и благополучие във всеки дом “, това пожелаха за Възкресение Христово водачът на Българска социалистическа партия - Стара Загора Валентина Бонева и народните представители Георги Гьоков и Драгомир Стойнев по време на Великденската акция „ Солидарен Великден “, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия . Организацията за акцията стартира дни преди празника в община Стара Загора с присъединяване и на общински съветници на левицата и членове на партийния съвет.

„ Ние имаме своите обичаи за светлите християнски празници, само че тази акция по концепция на водача Корнелия Нинова, е друга с това, че питателните артикули, които даряваме са локално произвеждане. Това е израз на нашата взаимност, отличителна българска линия и в същото време алегоричен жест за поддръжка към дребните бизнесмени и локалната общественост - наша политика, която отстояваме пета година “, сподели националният представител Георги Гьоков.

„ Кампанията в община Стара Загора е адресирана към пенсионери, към хора в неравностойно състояние и към дългогодишни деятели. Нейното осъществяване разреши да се означи символиката на Великден и да се поговори за българските обичаи. Нека си пожелаем да носим повече добрина в сърцата си, да бъдем по-милосърдни и да си оказваме помощ в компликации “, сподели ръководителят Валентина Бонева.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР