Стара Загора. В Община Стара Загора до 15 юни 2018

...
Стара Загора. В Община Стара Загора до 15 юни 2018
Коментари Харесай

Стара Загора: До средата на юни се подават проектни предложения за актуализация на инвестиционна програма по ОПРР 2020

Стара Загора. В Община Стара Загора до 15 юни 2018 година в това число могат да се подават планови оферти за включване в обновената капиталова стратегия на Приоритетна ос 1 „ Устойчиво и интегрирано градско развиване “ на Оперативна стратегия „ Региони в напредък “ 2014-2020, оповестиха от пресцентъра на Общината. Неусвоеният по капиталовата стратегия запас за Община Стара Загора е в размер на 8 126 434,44 лева Инвестиционните цели, по които могат да бъдат подавани планови оферти са Енергийна успеваемост в сграден фонд и Социална и културна инфраструктура.
Одобрените планови фишове по тези групи действия ще могат да бъдат подавани от съответния бенефициент (община Стара Загора) като планови оферти за финансиране по Приоритетна ос 1 на Оперативна програма “Регионално развитие” 2014-2020, единствено при положение на разполагаем финансов запас и след осъществяване на Средносрочна оценка на Оперативна програма “Регионално развитие” 2014-2020.
Фишове за планови хрумвания могат да подават и заинтригувани лица, които са регистрирани или правят активност на територията на община Стара Загора, юридически лица/сдружения на притежателите (напр. собственик/ползвател на сграда/инфраструктура, Неправителствени организации, сдружения на притежателите, обществени институции, организации, официални групи жители и т.н.).
Проектни фишове се подават по формален път в деловодството на община Стара Загора (адрес: гр. Стара Загора, бул. “Цар Симеон Велики “ № 107) против входящ номер – на вниманието на Секретариата на Работната група/ръководителя на Междинното звено. Крайният период за подаване на фишове е 15/06/2018 година в това число. Подробна информация с Насоки за кандидатстване и Образец на фишове за планови хрумвания е оповестена на формалната интернет страница на община Стара Загора - https://www.starazagora.bg/bg/integriran-plan-za-gradsko-vazstanovyavane
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР