Стара Загора. В началото на днешния изборен ден в 68-ма

...
Стара Загора. В началото на днешния изборен ден в 68-ма
Коментари Харесай

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Гласувах да има стабилно правителство, което да може да помага на хората

Стара Загора. В началото на днешния избирателен ден в 68-ма Секционна изборна комисия, кметът на Община Стара Загора Живко Тодоров упражни правото си на глас. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . " Гласувам най-много да има устойчиво държавно управление, което да може да оказва помощ на хората, живеещи в България. Защото рецесията е доста сериозна както в здравен, по този начин и в стопански аспект и имаме потребност от устойчиво държавно управление, което да води страната напред “, сподели минути откакто гласоподава градоначалникът.

Той изрази вяра повече хора да упражнят правото си на избор и да го създадат с мисъл за страната. „ Бих желал да има повече консенсус, да няма тази борба, която се зароди в последната една година. Защото тя не води до нищо положително, в противен случай води до задълбочаване на проблемите “, безапелационен е Тодоров.

Кметът добави, че желае политическите партии да бъдат доста по-разумни и да си дадат сметка, че те си играят със ориста на хората, а не със личната си орис. „ Нека да създадат по този начин, че в Народното събрание да се работи за хората, а не за интереса на партиите “, добави Живко Тодоров.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР