Стара Загора. В конферентна зала на Международния младежки център в

...
Стара Загора. В конферентна зала на Международния младежки център в
Коментари Харесай

Стара Загора: В Международния младежки център се проведе конференция с младежи от България, Естония и Австрия, посветена на приоритетите на европредседателството

Стара Загора. В конферентна зала на Международния юношески център в Стара Загора през днешния ден се организира видеоконференция с младежи от България, Естония и Австрия. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . Проявата се осъществя в границите на план „ Председателството – покрай хората “ изпълняван от Община Стара Загора, в партньорство с ГПЧЕ " Ромен Ролан ", Агенция за районно икономическо развиване и Сдружение " Свят без граници ".
Десет възпитаници от 11-ти и 12-ти клас на ГПЧЕ „ Ромен Ролан “ показаха пред връстниците си от Естония и Австрия целите на българското председателство. Колегите им описаха забавни моменти от председателството на Естония за залата на някогашната електроцентрала на Талин, където са се провеждали съвещанията. Младежите от Австрия пък обясниха целите на страната, която поема председателството от България.
Младите хора дискутираха и опциите за обучение в границите на Европейския съюз, както и младежка безработица.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР