Стара Загора ще бъде домакин на впечатляваща ретроспективна изложба с

...
Стара Загора ще бъде домакин на впечатляваща ретроспективна изложба с
Коментари Харесай

Откриват впечатляваща изложба за Христо Стоичков

Стара Загора ще бъде хазаин на впечатляваща ретроспективна галерия с неповторими фотографии на носителя на „ Златната топка “ Христо Стоичков. Ексклузивните фрагменти, запечатали едни от най-великите моменти от звездната кариера и живота на Камата, ще бъдат изложени пред постройката на Общината от 9 август до 20 септември, когато е и грандиозната футболна среща сред Дрийм тийма на Барселона и тима на Стоичков и другари.

Експозицията ще бъде публично открита от огромните футболни митове на Стара Загора тази сряда (9 август), пред Общината в „ града на липите “. Специално за мотива, тъкмо в 10:00 часа, ще се съберат именити звезди от близкото минало, измежду които Петко Петков, Ивко Ганчев и Васил Драголов. На откриването ще участва цялото управление на Община Стара Загора, както и редица публични персони.

Всеки искащ да прегледа ретроспективната галерия на великия номер 8 в Стара Загора може да го направи в интервала от 9 август до 20 септември. Изложбените пана са позиционирани пред постройката на Общината, в зоната на основната пешеходна алея. Достъпът до експозицията е свободен!

Събитието „ Дрийм тиймът на Барселона против тима на Стоичков “ е на 20 септември 2017 година на стадион „ Берое “, гр. Стара Загора. Начало 20:00 часа. Билети за звездния футболен мач търсете в мрежата на Eventim, както и на специфичната каса пред Община Стара Загора. Цена на пропуските: от 30 лева до 80 лева, VIP билети – 200 лева

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР