Стара Загора. С младежко изложение, демонстрации и музикален концерт на

...
Стара Загора. С младежко изложение, демонстрации и музикален концерт на
Коментари Харесай

Международният ден на младежта ще бъде отбелязан в Стара Загора с богата програма на 12 август

Стара Загора. С младежко ревю, демонстрации и музикален концерт на младата и надарена Весела Бонева старозагорци ще отбележат Международния ден на младежта на 12 август. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора .

Програмата ще стартира в четвъртък от 18.00 часа пред постройката на Община Стара Загора. Предвиждат се скейт демонстрации и уроци, фотоизложба и показване на активността на локални организации. Целта на събитието е да запознае младите старозагорци с опциите за присъединяване в разнообразни формати и действия, предлагани от Международен юношески център, Регионална библиотека „ Захарий Княжески “, Център за поддръжка на личностно развиване - Стара Загора, Център за кариерно насочване, Фондация „ Дон Боско “, Туристическо сдружение „ Сърнена гора “, Местна комисия за битка с противообществени прояви на малолетни и малолетни, Багатур, Библиотека „ Родина “, Спасителен център за диви животни " Зелени Балкани ", Държавна опера - Стара Загора и Регионален исторически музей - Стара Загора.

В 20.00 часа на сцената пред Общината ще стартира концерт на една от най-талантливите български звезди- Веси Бонева, която дружно със Светлин Къслев – пиано, китара и саксофон и балетна натрупа ще зарадват феновете на музикалното изкуство. Веси Бонева има в дискографията си песни като Touch, „ Ring The Bells ", „ Believe " и „ If You Want to Touch Me ". Тя е носителка на премия за „ Най-добър български видеоклип " на МAD TV Гърция, а измежду местата, където е имала концерти, е и именитият австрийски клуб „ U4 ", прочут с гостуванията на имена като Prince, Sade и David Guetta.

Организатори на събитието са Община Стара Загора и Международния юношески център.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР