Стара Загора. От Превантивно-информационния център по зависимости информират за отлагане

...
Стара Загора. От Превантивно-информационния център по зависимости информират за отлагане
Коментари Харесай

Стара Загора: Конкурсът „Свят без употреба на дрога-моят свят“ продължава

Стара Загора. От Превантивно-информационния център по зависимости осведомят за отсрочване на датата на общественото показване и награждаване на конкурсните произведения от оповестения през май 2019 година конкурс за основаване на къса литературна творба, рисунка, къс видеоклип под надпис „ Предпазването от рисково държание – през моя взор, с моето сърце и вълшебната мощ на изкуството и цифровите технологии ”, с креативна тематика: „ Свят без приложимост на дрога – моят свят “, провеждан в границите на Кампания „ За вяра и живот без зависимости “ и в поддръжка на Международния ден за противопоставяне на използването на опиати и наркотрафика – 26 юни. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора .
В качеството си на уредник Превантивно-информационния център по зависимости реши, че нелеката организация на такова огромно и вълнуващо начинание изисква вложение на повече запас и отговорности, както от страна на уредниците, по този начин и от страна на участниците, по тази причина беше взето рационално и належащо решение да се направи пауза и състезанието да продължи в началните месеци на новата образователна 2019/2020 година. Всички, които са се записали за присъединяване и са изпратили произведения, не престават присъединяване си в състезанието, без да е нужна нова регистрация.
Публичното показване и награждаването на конкурсните произведения се отсрочва за 20 ноември 2019 година (сряда), от 14. 00 часа, когато се отбелязва Световният ден на децата.
Дотогава от Превантивно-информационния център по зависимости чакат готовност на повече надарени деца, подрастващи и младежи за присъединяване в самодейността, която се прави единствено в интерес на младостта. Всички постъпили произведения, отдадени на оповестената тематика, ще се правят оценка от конкурсното жури въз основа на равнището на творчество, автентичност, прочувствено и образно влияние.
Информация за променените правила и за всичко, обвързвано с състезанието, е оповестена на уеб страницата на ПИЦ по зависимости: www.pic-starazagora.com.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР