Стара Загора. Общинският фолклорен ансамбъл Загоре“ ще зарадва жителите и

...
Стара Загора. Общинският фолклорен ансамбъл Загоре“ ще зарадва жителите и
Коментари Харесай

Общинският фолклорен ансамбъл „Загоре“ ще зарадва жителите и гостите на Стара Загора с празничен концерт по повод 6 май - Ден на храбростта и празник на Българската армия

Стара Загора. Общинският фолклорен отбор „ Загоре “ ще зарадва жителите и гостите на Стара Загора с празничен концерт във връзка 6 май- Ден на храбростта и празник на Българската войска. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора .

Той ще се организира в празничния ден от 11.00 часа на площада пред Община Стара Загора. В стратегия влизат солови осъществявания на Мина Стойкова, Теодора Чалъкова, Йорданка Вълчанова, Цветелина Башкехайова и Веселин Василев, както и песни от репертоара на хора и оркестъра.

С начален час 11.00 е и музикално-танцов театър с присъединяване на АНПТ „ Зорница “, Водоснабдителна система „ Розов свят “, ДТС „ Зорничка “ и ТФ „ Димитров “, който ще се организира на площад „ Македония “ пред НЧ „ Св. Климент Охридски 1858 “.

На Гергьовден своя празник чества старозагорското село Могила. От 13,00 часа на площада в обитаемото място ще стартира концерт „ Зелен, зелен Гергьовден “ с присъединяване на Трупа за модерно изкуство „ Танца напразно “.
В празничния ден за положителното въодушевление на старозагорци от 17.00 часа в парк „ Пети октомври “ ще се организира концерт на Общинския духов оркестър.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР