Стара Загора. Двадесет момчета и момичета от Младежки общински съвет

...
Стара Загора. Двадесет момчета и момичета от Младежки общински съвет
Коментари Харесай

Младежки общински съвет Стара Загора призова за толерантност на пътя

Стара Загора. Двадесет момчета и девойки от Младежки общински съвет Стара Загора организираха акция за предварителна защита на пътнотранспортните катастрофи. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора .

„ Мисли за мен, когато шофираш “, „ Мисли за мен, когато паркираш, и „ Не карай пил “ бяха трите послания за живот. Дни след Световния ден за възпоминание на жертвите на пътни катастрофи и в отговор на черната статистика на войната по пътищата, младежите предизвикаха старозагорски водачи. Целта на акцията е, младежите да покажат на водачите, че животът е подарък, че към момента има хора, на които им пука, че разпоредбите и законите са, с цел да се съблюдават.

За 14 следващ път младежите потърсиха съпричастност към самодейността и приемливост у водачите на МПС. Единственото, което трябваше да създадат водачите, бе да подпишат алегорична декларация, като по този метод дават обещание, че през идната година ще съблюдават разпоредбите за придвижване и ще спасят най-малко 1000 човешки живота. Разбира се, това обявление е напълно на честен принцип. Всеки подписал се, получи флайери с послания.

Над 200 водачи се включиха в самодейността. Нито студеното време, нито дъжда стопираха участниците от Младежки общински съвет. Те организираха акцията в две старозагорски бензиностанции „ ОК ” и „ Зара ” в кв. ”Кольо Ганчев ”, чието управление също изрази съпричастност с концепциите на младите старозагорци.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР