Станислав Младенов е завършил НГДЕК Свети Константин Кирил Философ. Има

...
Станислав Младенов е завършил НГДЕК Свети Константин Кирил Философ. Има
Коментари Харесай

Станислав Младенов е новият председател на БСП ”Връбница”

Станислав Младенов е приключил НГДЕК " Свети Константин Кирил Философ ". Има две магистратури - " Маркетинг " в УНСС и " Финансов мениджмънт " в Стопанската академия в Свищов. Женен е и има един наследник.

" Благодаря от сърце за доверието, което ми гласоподаваха другарите от районната организация. На конференцията нощес дадох обещание да работим доста, настойчиво и целеустремено, с цел да подобрим резултатите на нашата организация на идните локални избори. Работата за тях стартира от през днешния ден, нямаме време за губене, сподели Станислав Младенов - Предложих на членовете на Българска социалистическа партия в региона моята идея и прецизен проект за деяние до края на 2023-та година. По този метод те имат опция да наблюдават и управляват за спазването на обещанията ми ".

Станислав Младенов съобщи също, че има вяра в груповите дейности, в силата на заедността и даде обещание работата, която следва, да е в екип.

" Снощи желаех и амнистия от всички членове в региона, тъй като имам вяра, че за триумфа на една обща работа са нужни доверие, чисти връзки и приятелство. И по образеца на Апостола - казахме си кривиците, в този момент би трябвало да се изправим и да вървим дружно. Че за партията работим всички. Само да сме здрави! ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР