Станислав Генчев, който по-рано днес бе освободен от поста старши-треньор

...
Станислав Генчев, който по-рано днес бе освободен от поста старши-треньор
Коментари Харесай

Генчев отрече твърденията за саботаж

Станислав Генчев, който по-рано през днешния ден бе освободен от поста старши-треньор на Ботев (Пловдив), разяснява раздялата си с клуба. Вече някогашният ментор на " жълто-черните " разкри, че договорът му е разтрогнат по взаимно единодушие поради слабите резултати от началото на сезона.

" Разтрогнахме контракта по взаимно единодушие. Като причина за раздялата бяха изтъкнати слаби резултати. Няма какво да кажа в тази ситуация, откакто от 6 мача имаме две точки. Нормално е да има неодобрение към треньора, той е постоянно отговорен. Разделихме се по взаимно единодушие, няма драми.

Любовта на почитателите към мен не е поради положителните игри и резултати на тима, тъй като те липсват, а най-много поради това, че споделях истината и се пробвах да трансформира това, което е било през предишния сезон, когато тимът приключи на 10-о място поради доста аргументи. Опитах се да трансформира огромна част от тях. Казвах истината от самото начало и може би поради това завоювах доверието на почитателите.

Аз мога да приема за бойкот, когато някой пуска известия на футболистите и им споделя, че треньорът не ги желае. Саботаж ли е, когато аз желаех един футболист да пристигна при нас, а обстойно и нашироко ми се обясняваше по какъв начин той не става за Ботев, а сега е корав титуляр в Левски.

Всеки треньор прави неточности, аз също имам виновност за тези резултати. Не тичам от тази отговорност, само че да е бойкот - това към този момент е прекомерно.

Горд съм, че бях отпред на подобен огромен тим като Ботев. Невероятна поддръжка от трибуните към мен, която не се дължи на положителни и резултати, а че споделях истината от самото начало. Безкрайно съм признателен на хората от трибуните и от сърце поисквам триумф на тима, тъй като почитателите заслужават доста наслада с този тим и с прелестния стадион, който имат. Феновете заслужават единствено положителни игри и положителни резултати ", съобщи Генчев.
 Скандалите на
Скандалите на " Колежа " не престават, Илиян Филипов упрекна Зингаревич в 16 неистини

Вижте кои са те
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР