Станимир Стоилов застана пред медиите преди заминаването на Левски за

...
Станимир Стоилов застана пред медиите преди заминаването на Левски за
Коментари Харесай

Тити Папазов обеща да чисти едни дългове, а не го прави: Мъри

Станимир Стоилов застана пред медиите преди заминаването на Левски за Боровец, където ще премине главната част от подготовката на отбора, съобщи Дир.бг.


Естествено, че най-горещите тематики към клуба сега са отговорностите, изключително след изявлението на шеда на Национална агенция за приходите по-рано тази заран, че в случай че не си заплаща, Левски просто няма да го има.

По тематиката Стоилов показа, че клубът работи по разплащането с Национална агенция за приходите. Все още има задоволителен период това да се случи и " сините " ще създадат всичко допустимо това да се случи. Мъри обаче бе сериозен и сподели, че Румен Спецов не е индивидът, който ще дефинира какво ще става с Левски и дали ще го има, или не.

Любопитен подробност към задълженията на Левски е, че към момента стои задължението към компанията за екипировка " Macron ". Каша, която преди две години Константин Папазов забърка.

Тогава той своеволно приключи контракта с компанията и сподели, че в случай че инцидентно Левски бъде наказан, ще поеме целия дълг.

И разумно Левски бе наказан за 110 000 лв., само че явно Папазов не е направил безусловно нищо по погасяването на този дълг.

    " Сериозни отговорности към компании и играчи нямаме. Остават някакви дребни отговорности. Последното е към компанията за спортна екипировка. Там имаше заричане от Тити Папазов той да поеме тези отговорности. Когато обещаваш нещо, би трябвало да го изпълняваш.
 

    Следващата стъпка е да почистим отговорностите към Национална агенция за приходите. В най-скоро време ще стартира да се заплаща регулярно. Смятам, че по този начин ще осъществим нашите отговорности. Оттам нататък ще дадем опция на доста мераклии да се ширят и да развиват клуба. Засега имаме добра организация и тактическа дисциплинираност. Има една симбиоза сред всички нас и по тази причина Левски се държи на повърхността ".

Стоилов също по този начин разяснява и появилата се информация, че мач на " сините " се разлседва от прокуратурата.

Става въпрос за дуела от Купата на България против Септември (Симитли), който Левски завоюва със 7:0. Стоилов показа, че никой от клуба не е издирван за разпит, а и неговите играчи не могат да имат виновност, в случай че инцидентно съперникът е залагал против себе си и желае да позволява голове.

Друг любопитен подробност бе рецензиите на Стоилов към Йордан Лечков.

    " Проблемите на българския футбол съм ги казвал - нямаме игрища, нямаме задоволително бази, само че най-големият проблем сме ние треньорите и футболистите. Не е проблем оставката, а назначението. Трябва доста добре да се мисли кой ще е идващият треньор на националния тим. Имаме нелош тим, който не може дълго време да откри пътя към успеха. Аз не си припомням да сме изиграли мач, в който някой от нас да е удовлетворен.

    Не би трябвало да бягаме от нашата отговорност и да прехвърляме виновността на играчите. Ако броим подмладяването с футболисти от по 28 години, значи сме сбъркали какво е подмладяване. Ръководството на футболния съюз също би трябвало да намерения за развиването на футбола. И Лечков, и Костадинов знаят рецептата, само че от 15 години не са я намерили. Лечков да внимава какво приказва за футболистите на Левски. Сливен от 15 години ги няма на картата ", съобщи Стоилов.

 

 Снимка: Getty

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР