Станимир Стоилов се прибра в България след историческия успех на

...
Станимир Стоилов се прибра в България след историческия успех на
Коментари Харесай

Мъри Стоилов: Има няколко причини, поради които не мога да се върна в Левски

Станимир Стоилов се прибра в България след историческия триумф на Астана в Лига Европа. Българският експерт приказва за всичко най-интересно в родния футбол. Мъри разгласи и главните аргументи, заради които не може да се върне в Левски.

“След 20 дни ми изтича контракта с Астана, а нямаме диалози. Има други оферти, само че не е нещо, което да си коства и да съм твърдо решен. До края на годината ще взема решение”, стартира Стоилов.

“Бих се завърнал в Левски, в случай че в миналото реша да се прибера и в случай че получа предложение, само че на този стадий не стои опция за диалози с клуба. Първата повода е, че не може да се водят раговори, когато ти завеждаш каузи с човек, който съдиш. Това е безусловно несериозно и е засегнатост. Интересното е също, че постоянно ме желаят, когато съм ангажиран, а не когато съм свободен. Това е втората причина.

Няма огромна болежка, когато приказвам с Левски. Сега има повече страдание и горест, когато виждам какво се случва. Повечето футболисти и треньори бяха пуснати в центрофугата и изхвърлени”, разяснява тематиката " Левски ".

Мъри Стоилов приказва и за идния конгрес на БФС.

“Интересна е тематиката и борбата сред Любо Пенев и Борислав Михайлов. Аз съм напълно на страната на Боби, тъй като имаме страховит престиж във ФИФА. Футболният съюз реализира доста положителни резултати”, похвали работата на БФС.
Лига Европа 6 кръг, четвъртък 7 декември  Славия Прага 0:1краен резулат  Астана
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР