Станимир Стоилов коментира нулевото равенство (0:0) срещу Лудогорец“ в отложен

...
Станимир Стоилов коментира нулевото равенство (0:0) срещу Лудогорец“ в отложен
Коментари Харесай

Стоилов: Отборът игра с желание и амбиция, които подобават на „Левски“

Станимир Стоилов разяснява нулевото тъждество (0:0) против „ Лудогорец “ в отсрочен мач от Първа Лига.

„ Отборът игра с готовност и упоритост, които подобават на „ Левски “. Като жанр и предпочитание в действителност играхме с упоритост, както прилича на тима. Стана доста здрав мач. И двата тима желаеха да завоюват. Трябва да продължим да работим с този жанр. Прекрасен дуел за гледане, само че нямаше попадения “, стартира наставникът.

„ Индивидуални оценки не искам да върша. Щом сме се справили в отбрана, значи нямам огромни забележки. Трябва да се фокусираме във финалния удар. Стана сериозен футболен конфликт и това прави чест на двата тима “, добави той.

„ Няма тим, на който не сме стояли равностойно или не сме били по-добри. Били сме постоянно преобладаващи. Не мисля, че физически сме в най-хубавото си положение. В края на сезона сме. Нормално е да има тежест. Друго е, когато можеш да направиш смени да вземем за пример при нападателите. Видно е, че когато имаш задоволително равностойни състезатели. Преди правехме смени след 85-ата минута поради многото млади футболисти на аварийна пейка. Ще работим, нямаме различен път. Ще се развиваме като тим “.

„ Играхме малко напрегнат, само че е обикновено, когато играеш в дерби мач. Илиян след 21 дни се завърна от травма, на 5-6 тренировки е, не е в най-хубавото си положение. Неговото включване се оказа позитивно за тима. За другия мач към този момент наложително би трябвало да има победител и ще обмисляне кой в какво положение е “, сподели още Стоилов във връзка идния мач на „ Левски “ против Лудогорец в неделя – този път в 1/8-финалите на Купата на България.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР