Стандарт Ракета срещу градушка падна върху къща в старозагорското село Остра

...
Стандарт
Ракета срещу градушка падна върху къща в старозагорското село Остра
Коментари Харесай

Ракета срещу градушка падна върху къща и се заби на сантиметри от леглото на спяща старица

 Стандарт Ракета против градушка падна върху къща в старозагорското село Остра могила, проби покрива и се заби на сантиметри от леглото на спяща бабичка. По знамение 91-годишната Стефка Бонева е останала невридима, минути преди ракетата да падне на пода там е седял синът й Марин, оповестява " Стандарт ".

Противоградна ракета е била изстреляна към 02,20 часа на 2 юни от полигон за битка с градушките в землището на старозагорското село Петрово. Само в петък от полигона са били изстреляни над 250 ракети. Според посетилите мястото на произшествието специалисти дългото към 30 см парче с химикал вътре е част от противоградната ракета Лоза 3, които се употребяват от националната работа за битка с градушките.

Типът Лоза 3 се създават от " Стройпроект “ ЕOOД, благосъстоятелност на Христо Крушарски, който има свои фабрики както у нас, по този начин и в Аржентина.

Това е следващ случай на невзривили се в облаците ракети, разясняват осведомени, предходната седмица такова парче е паднало пред паркиран в краен квартал на Стара Загора автомобил, няколко случая имало и в други старозагорски села.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР