Станахме втори в класирането с един невероятен точков актив. От

...
Станахме втори в класирането с един невероятен точков актив. От
Коментари Харесай

Шеф в ЦСКА: Някои отборчета си обиграваха юношите си в Разград

„ Станахме втори в класирането с един необикновен точков актив. От 35 мача да постигнеш 85 точки е ужасно достижение, само че и 90 да бяхме взели, отново нямаше да станем първи. “

Думите са на изпълнителният шеф на ЦСКА Филип Филипов след успеха над Левски във безконечното дерби с 2:0, която обаче се оказа пирова, тъй като Лудогорец също завоюва мача си от последния кръг против Черно море и си обезпечи рекордна 12-а подред шампионска купа.

„ Тези точки ние ги постигнахме почтено и почетено. Нямахме шанса да играем против младежки обединения, нямахме шанса съдии да ни вземат решение мачовете. В някои дори бяхме ощетени. Това е ЦСКА. ЦСКА се бори до дъно за шампионската купа. С високо вдигнати глави сме. Поздравявам футболистите, приветствам треньорите за работата и постигнахме доста съществено достижение като точки “, уточни той.

„ Аз не мога да имам искания към Левски. Големите тимове не им отива този метод на държание. Левски да си прави сметка като клуб, като тим до каква степен е стигнал. Не съм бил тогава в ЦСКА (б.а. - когато има подозрения, че ЦСКА е дал мача на Ботев). От осем години съм младеж на ЦСКА. Минах и през мъжкия тим. Винаги са ме възпитавали само и единствено да се боря за победа и когато имам неуспехи, да диря виновността в себе си. Направихме неточности в два основни дуели. Когато всеки мач играеш на 100%, тимът против теб се хвърля, натрупват се картони и травми. Днеска имахме пет индивида контузени, един осъден. Не успяхме да попълним групата. ЦСКА всеки един мач играе за победа и се бори за първото място “, посочи шефът и разяснява бъдещето на треньора.

„ Саша Илич има контракт, остава, работи си. Няма никаква конспирация към него. Знаем къде е равнището на българския футбол като качество. Лошото е, че поздравяваме съдията, когато е свирил вярно. Казваме „ отлично “, когато някой тим играе феърплей. Основата на спорта е честността и по тази причина хората идват на мача. Разочарован съм, че няма феърплей в българското състезание. “
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР