Станахме свидетели на нещо много грозно - коалиционни партньори се

...
Станахме свидетели на нещо много грозно - коалиционни партньори се
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Ако има нови избори, има опасност от по-голяма революция


„ Станахме очевидци на нещо доста грозно - съдружни сътрудници се назовават мутри и корумпирани. Има личностна фиксация към Гешев. Не можаха да го смъкват, тъй като беззаконието не е политика. Той ги победи със закони “

„ Ако има нови избори, има заплаха от по-голяма гражданска война, търпението на хората се изчерпа. Липсата на разсъдък ще направи много повече бели. Омразата ражда нова ненавист, а това няма край. Когато кажеш България, би трябвало всички да знаят, че ние като политици работим за тях. Да сведем глави и хората да знаят, че работим за тях и за огромните национални цели. Дърленето нищо не значи. Няма значение дали един харесва различен, няма да се женим. За българския народ сме женени вечно ”, сподели по Нова нюз  депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов.

„ Прекалено надалеч отидохме в разделянето и омразата. България е на всички, без значение от нашите убеждения, по тази причина трябват мъдрост и примирение. Да приказваш за корупция без доказателства е уязвимост в политиката. Няма прокажени партии, няма потвърдена корупция в ГЕРБ. Станахме очевидци на нещо доста грозно - съдружни сътрудници се назовават мутри и корумпирани. Има личностна фиксация към Гешев вид „ стани да седна ”. Не можаха да го смъкват, тъй като беззаконието не е политика. Той ги победи със закони. Фиксацията не е политика ”, съобщи той.

Депутатът съобщи, че промени се вършат в живота на хората, а някогашните ръководещи въртят една и съща мантра: „ Какво желаят да трансформират? Какво ще ми трансформира на мен – на 70 години. Талантът ли - те са бездарни, характера ли- не няма да стане. А те какво са сътворили – нищо. 100 пъти Делян Добрев изясни по какъв начин се перчат на руснаците, а продават съветски газ. Аз минах на климатици, а това ми струваше кофа с пари поради тези две момченца ”, сподели Рашидов.

Според него липсва промяна в правосъдната власт, с цел да има правораздаване и истина.

„ Промяната на системата е гражданска война, другото е да си подмятаме яйца. Така че да сведат глави - другояче ще има мантра - бездарието не е недостатък, само че е скотщина. Управлението на кабинета „ Петков ” ни направи врагове на Русия. Много сме мънички да им се „ дръвчим ”. Можем да имаме позиция, без да го вършим. Ако има нови избори, не е добре за България. Липсата на разсъдък ще направи бели, а омразата поражда ненавист и няма да има край ”, счита Рашидов.

Депутатът разгласи, че не желае още веднъж да влиза в министерство на културата.  „ Имам работа в ателието си. Заклевам се – Не ”, сподели изрично най-възрастният народен представител в 48-ия парламент.

„ Завърнах се в политиката, тъй като се нагледах на инфантилност, бездарие и доверчивост. Борисов в никакъв случай не ме е отпращал от ГЕРБ. Загубихме Пловдив, искахме да си го върнем и взех решение да оказа помощ. Сега Борисов се зарадва, че ще вървим дружно ”, разкри Рашидов.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР