Станахме жертва на изключителната доброта на Бенчо Бенчев. Това заяви

...
Станахме жертва на изключителната доброта на Бенчо Бенчев. Това заяви
Коментари Харесай

Несрин Узун: Станахме жертва на изключителната доброта на Бенчо Бенчев

Станахме жертва на изключителната добрина на Бенчо Бенчев. Това съобщи на конференция в Бургас някогашният народен представител от Движение за права и свободи Несрин Узун, който бе арестуван дружно с Митьо Очите в Истанбул.

Узун съобщи, че обитавал в напълно различен хотел. Историята била следната: Бенчо Бенчев му се обадил по телефона и го помолил да резервира три стаи в хотел в Истанбул. Двамата постоянно правели воаяжи до най-големия град в Турция, тъй като го харесвали, а и напоследък Бенчев ходел там поради здравословни проблеми – свои и на жена му. Бенчев е 95% неработоспособен, сега е в доста тежко положение, сподели Несрин Узун. Те били дружно на вечеря в злощастната нощ и откакто срещата им завършила, Узун закарал с автомобила си Бенчев до хотел „Рамада“.

Тогава видели ареста на Димитър Желязков. Турските управляващи не са ги арестували, единствено помолили да отидат с тях и да им окажат цялостно подпомагане. Още повече, че Несрин Узун приказва турски език. У нас към този момент им е била издадена 24-часова заповед за задържане – с цел да се изяснят събитията към случая.

„Разкриха се тези, които са били към мен единствено от интерес. Възмутен съм от коментатори и трудове, които се пробват да свържат случая с партията, чийто депутат съм бил. От 10 години не съм в дейната политика и може да съм се ориентирал към друга партия“, сподели Несрин Узун.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР