Станаха ясни имената на българските детски футболни клубове, които ще

...
Станаха ясни имената на българските детски футболни клубове, които ще
Коментари Харесай

Ясни са имената на българските клубове, които ще участват в Международния детски футболен турнир Проф. д-р Лъчезар Цоцорков

Станаха ясни имената на българските детски футболни клубове, които ще се включат в Международен детски футболен шампионат „ Проф. доктор Лъчезар Цоцорков “.
 Пресконференция за първият интернационален детски шампионат @@@
На 4 и 5 декември детско-юношеските школи на България ще се изправят против тези на ФК Милан и ФК Ювентус в редица мачове, борейки се за първото място. Отборите ще се срещнат в зала " Арена Асарел ", Панагюрище. Бивши футболни митове от България и Италия ще бъдат там, с цел да ги поддържат, а по-късно самите те ще се изправят едни против други в „ Мач на звездите “.
Сред към този момент публично оповестените детски школи на ФК Милан и ФК Ювентус, които ще се включат в първия по рода си Международен детски футболен шампионат „ Проф. доктор Лъчезар Цоцорков “, станаха известни и имената на българските школи. Клубовете, удостоверили своето присъединяване са: ФК Локомотив София, ФК Национал София, ФК Миньор Перник, ФК Черноморец Бургас, ФК Лион Пловдив, ФК Олимпия София.
 Пресконференция за първият интернационален детски шампионат @@@

В рамките на шампионата ще гостуват италианските футболни митове Салваторе Скилачи, Франко Барези, Анджело Коломбо, Стефано Еранио, Стефано Такони, Морено Торичели и Диего Фикара. Те ще се изправят в другарски „ Мач на звездите “ против изявените някогашни български футболисти Георги Иванов – Гонзо, Наско Сираков, Даниел Боримиров, Цанко Цветанов, Йордан Господинов, Асен Караславов, Бончо Генчев.

Целта на Международния детски футболен шампионат е да се трансформира в обичаен, с цел да да окуражи от ден на ден деца в професионалния и всеобщия спорт. Турнирът ще покаже, че в една неголяма българска община, каквато е Панагюрище, могат да се осъществят планове на международно равнище. Той ще показа на италианските посетители опциите на спортната зала Арена Асарел за събития от същия сан. Стадионът в Панагюрище, плувният комплекс в хотел Каменград и Парк Хотел Асарел могат да привлекат доста професионални тимове, които да реализират подготовките си за надпревари в страната ни. Като хазаин, Панагюрище следва да посрещне други интернационалните спортни изяви.
 Пресконференция за първият интернационален детски шампионат @@@

През първият ден от шампионата ще се играят мачове в групите от 2 полувремена по 20 минути. Входът за първия ден е безвъзмезден, а за втория, когато ще се играят полуфиналите, финалите и „ Мача на звездите “, билети се продават на алегорична стойност от 5 лева, 10 лева, фамилен билет за двама възрастни и 2 деца. Билети за Международния детски футболен шампионат се продават в Ивентим за 5 декември 2018 година, а за първия ден каним всички искащи да го посетят и поддържат българските участници. Местните могат да закупят своите билети на Хотелска Рецепция Каменград Хотел & СПА.

Заповядайте на 4 декември 2018 година от 9.00 до 18.00 ч. и на 5 декември от 9.00 до 20.30 ч. на ул. „ Кръстю Гешанов “ в Панагюрище, зала Арена Асарел на 1-ия Международен детски футболен шампионат „ Проф. Д-р Лъчезар Цоцорков “! Програмата на събитието е извънредно забавна!

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР